Täna on ema sünnipäev, helistasin hommikul. Kuna me nädal tagasi tädi Aino 80-sünnipäeval kohtusime, leppisime kokku, et peame sünnipäeva hiljem, ja andsime kingitused vastastikku üle.Ja täna on parimad soovid suunatud ka ühele N-klubi liikmele Ehale!

Kui alustasin seda blogide kirjutamist suvel, arvasin, et hakkan sageli oma mõtteid siia kirja panema. Aga ega se kirjtamine nii kerge olegi. Võib ju pugeda ajapuuduse taha. Tegelikult on üks asi mõelda ja teine asi mõeldut kirja panna. Kui kirjutatud mõtteid ja need on silme ees, siis need mõtted sageli ei tundu enam nii headena. Kõike mõtetega seonduvaid hetkelisi tundeid ei pystyy kirjutama.

Nagu eelpool ütlesin, käisin nädal tagsi ätdi Aino juubelil. Panen kõrvalolevasse kausta sellest mõne pildi. Tädi on ikka tubli, käib veel töölgi.

Reedel käisime õnnitlemas Heelikat. Ta sai bakalauruse kraadiga ühele poole. Tubli! Kuna töö kõrvalt õppimine pole lihtne, siis soovime, et Henri leiaks niipalju mahti, et saaks oma õpingute sellele faasile punkti panna.

Minu elu on jälle uues õpilase seisuses. Seekord üritan soomekeelses seltskonnas õppida statistikat. On päris huvitav üle kolme aasta lahendada ülesandeid. Aga raske on, terminid tuleb uuesti omandada ja kõike ei haara kiiresti. Kahjuks tuleb arvutusvigu ja nende leidmine võtab lisaaega. Mõnel õhtul käin soome keele kursusel. Võtan seda kui klubilist tegevust. Väike eesmärk ikka on ka, minna kevadel soome keele kõrgema taseme riigieksamile.